OVER ONS

Kwaliteit leveren in deze sector is mensenwerk

HÉT UITZENDBUREAU VAN NEDERLAND

Wij zijn een uitzendorganisatie, en nét een beetje anders! Wat van ons een uniek uitzendbureau maakt. Waar wij erg trots op zijn. Waarom zijn wij dan net een beetje anders? Dat is voor een groot deel toe te wijzen aan het feit dat wij handelen als professionele bemiddelaars. Volgens CRAFT zijn er een aantal eigenschappen en hoge kwaliteitseisen waaraan een bemiddelaar moet voldoen.

Ik zoek werk Ik zoek personeel

There’s no elevator to succes, you have to take the stairs

Wat maakt CRAFT zo krachtig als uitzendbureau?
Zoals hierboven al genoemd werd, CRAFT is niet zomaar een bemiddelaar tussen opdrachtgevers en werknemers. Voor beide hebben wij een aantal unieke kwaliteitspunten te bieden, namelijk mensenkennis, meedenkend vermogen, maatwerk, motivatie en het samenbrengen van mensen.

Ik zoek werk Ik zoek personeel

KWALITEITSPUNTEN

Mensenkennis

Meedenken met de klant en flexibel werken resulteert in de fijnste samenwerkingen met zowel opdrachtgevers al werknemers. Samenwerken betekent in onze ogen meedenken en af en toe elkaar net dat beetje extra kunnen bieden.

Maatwerk

Bij iedere geschikte opdrachtgever, past een geschikte werknemer en andersom. Alle verschillende opdrachtgevers hebben bepaalde eisen, voorwaarden en wensen die voor hen belangrijk zijn. Wij passen ons daarop aan en leveren maatwerk als het om mensen gaat!

Motivatie

Uiteraard heeft het team van CRAFT een brandende motivatie om zowel de opdrachtgevers als de werknemers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn gemotiveerd om de perfecte match te vinden tussen deze twee partijen iedere keer weer.

Mensen samenbrengen

Krachten kun je bundelen, en samen kom je vaak een stuk verder dan alleen! Wij geloven erin dat wanneer je partijen samenbrengt die perfect voor elkaar geschikt zijn, er optimaal krachtig werk kan worden geleverd. Een goede samenwerking waarbij deze voor beide partijen prettig en lucratief is, is daarbij iedere keer ons doel.

Jouw unieke talent verdient een topwerkgever!

CraftWorkForce is sociaal verantwoord. Kwaliteit leveren in deze sector is mensenwerk, vandaar dat wij onze mensen centraal hebben staan.

MAAK KENNIS MET HET TEAM!

Naam & Achternaam

Functiebeschrijving

Naam & Achternaam

Functiebeschrijving

Naam & Achternaam

Functiebeschrijving

Naam & Achternaam

Functiebeschrijving

CRAFT
WORK
FORCE

STAAT VOOR: